Enciclopedia experimentelor in practica
Enciclopedia experimentelor in practica
Enciclopedia experimentelor in practica
Enciclopedia experimentelor in practica

Enciclopedia experimentelor in practica

DPH
In stoc
42,00 lei
cu TVA

Beneficii:
  • Livrare gratuita la comenzi de peste 299 lei
  • Ai 14 zile drept de retur
  • Garantie inclusa 24 luni

Descriere

Enciclopedia experimentelor în practică invită toți copiii cu vârsta peste 7 ani să realizeze peste 100 de experimente din chimie și fizică și să afle o mulțime de informații și curiozități.

Când nu existau prea multe cunoștințe despre cum a fost creată lumea și modul în care au funcționat diferitele ei fenomene, când nu toată lumea era educată, să știe să scrie și să citească, să răsfoiască o carte și să meargă la școală… au existat experimentele! Acestea stau la baza sistemului de înțelegere umană. Prin intermediul experimentelor repetate și, uneori, din greșeală sau din întâmplare s-au născut multe invenții și omul a făcut multe descoperiri.

Știți cine sunt cei mai buni pentru a face experimente? Cu siguranță nu sunt oamenii de știință care urmează o metodă de cercetare numită „științifică”: cei mai buni în experimentare sunt copiii, și o fac datorită instinctului și dispoziției naturale, atunci când, crescând și învățând, explorează lumea din curiozitate și dorință de cunoaștere.

În această carte veți descoperi mai multe despre funcționarea corpului, despre natura lumii înconjurătoare, despre legile și principiile care o guvernează: veți fi ghidați de explicațiile pe care le găsiți aici, dar mai presus de toate veți încerca, prin experimente simple și sigure.

Cum ajung imaginile „să intre în ochiul tău”? Cum percepe urechea undele sonore? Există cu adevărat 5 gusturi pe care limba ta reuşeşte să le perceapă? Care sunt elementele din pielea ta care îţi permit să simţi căldura, frigul, durerea, presiunea? Știi din ce este alcătuită planeta pe care trăieşti? Ce există în straturile superioare ale atmosferei? Ce au în comun lumina şi căldura? De ce este atras fierul de magneţi? Cum se construieşte o baterie naturală?

La acestea şi la multe alte întrebări veți găsi răspunsuri nu doar citind această carte, ci şi realizând peste 100 de experimente. Deoarece ştiinţa este un joc pentru copii!

Varsta recomandata: 7 ani+

Editura: DPH
Autor(i): Anastasia Zanoncelli, ilustratii: Mario Stoppele
An aparitiei: 2020
Format: 16.5 x 23.5 cm
Tip coperta: Necartonata
Numar pagini: 160
ISBN: 978-606-048-226-0

Detalii ale produsului

978-606-048-226-0

Reviews (0)

No reviews
Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de NewToy. DETALII